Honda Motorcycle Forum
Honda Motorcycles
Navigation » Honda Motorcycles - FireBlades.org > Honda Motorcycle Models > Honda CBR 600 » '01 F4i spedometer not always working

Honda CBR 600 Discussion of the Honda CBR 600F1, Honda CBR 600F2, Honda CBR 600F3, Honda CBR 600F4, Honda CBR 600F4i, and Honda CBR 600RR Motorcycles.

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-27-2011, 1:38 PM   #1
 
Join Date: 08-26-2010
Location: Chicago, IL
Posts: 1
Reputation Power: 0
152Rider is on a distinguished road
'01 F4i spedometer not always working

For some reason my speedometer doesn't always work. It usually works when I first start riding, but after a mile or less, the display goes to 0, then it will display the actual speed, then back to 0. It will usually stay at 0 unless I hit a higher speed, about 60 or 70. Every once in a while when I start the bike, it will read correct, and continue to read correct.

I just replaced the battery and that did not help. I was told that the sensor that reads the output shaft speed can fail, but I'm hoping it's something easier like a relay.

Any thoughts before I start tearing things apart?


Thanks
152Rider is offline   Reply With Quote
Remove Ads
Reply

Lower Navigation
Go Back   Honda Motorcycles - FireBlades.org > Honda Motorcycle Models > Honda CBR 600


Search tags for this page
2001 cbr 600 f4i speed sensor location
,
2001 f4i speed sensor
,
changing speed sensor in 01 cbr f4i
,

f4i speed sensor

,
f4i speedo goes in and out
,

f4i speedometer not working

,
f4i speedometer problem
,
honda 600 f4 speedometer intermittent
,
honda cbr 600 f4i speedometer not working odometer
,
honda cbr 600f4i speedo sensor problems
,
honda cbr600f4i speedometer doesn't work
,
speedometer doesn't work f4i
Click on a term to search for related topics.

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
re working my 06 cbr sonny Honda FireBlade 0 09-11-2010 2:41 PM
fan not working blade300 Honda RC51 9 05-15-2010 10:55 AM
929 Fan not working 99BladeThailand Honda FireBlade 2 04-29-2010 12:46 PM
Still not working ! ! ! ashtanga Honda FireBlade 4 04-06-2007 6:19 PM
I'm done working-for now Linus Off-Topic 13 08-29-2006 6:57 AM



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109