929 problem starting - Honda Motorcycles - FireBlades.org
General Discussion General Motorcycle Discussion. If it's related to motorcycles in any way, and doesn't fit into a more specific forum, it goes here.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 Old 11-28-2006, 3:04 AM Thread Starter
 
Join Date: 11-28-2006
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
 
929 problem starting

i took my tank off to have it painted but when i installed it back on my bike it would not start up it just turn over. i check the fuel pump thats working, someone help me please i really don't have the money at this time to put my bike in the shop.
cedric1050 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 11-28-2006, 3:09 AM
 
Join Date: 10-18-2006
Posts: 161
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
 
Re: 929 problem starting

This may sound stupid, but did you check all the lines? I had a similar issue...
JustinkF is offline  
post #3 of 6 Old 11-28-2006, 12:19 PM Thread Starter
 
Join Date: 11-28-2006
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
 
Re: 929 problem starting

Quote:
Originally Posted by JustinkF View Post
This may sound stupid, but did you check all the lines? I had a similar issue...
ok.. i have the large presure hose connected also the little short hose that go's to the back of the carb but the long skinny hose that split off into a short hose, i didn't connect to anything, are these vent hoses.

should check the spark plugs maybe
cedric1050 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 Old 11-28-2006, 12:28 PM Thread Starter
 
Join Date: 11-28-2006
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
 
Re: 929 problem starting

Quote:
Originally Posted by JustinkF View Post
This may sound stupid, but did you check all the lines? I had a similar issue...
justin... this is what happen, the first time i put the tank on the bike it started up pluse i took it for a ride. but when i came back two weeks later the bike would not start the only thing i can think of is the tank because thats the only thing i took off or could it be something else.

thank you for your time and information
cedric1050 is offline  
post #5 of 6 Old 11-28-2006, 12:55 PM
 
Join Date: 10-18-2006
Posts: 161
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
 
Re: 929 problem starting

You mean you rode it after you put the tank back on now two weeks later it will not start?
JustinkF is offline  
post #6 of 6 Old 11-28-2006, 2:14 PM Thread Starter
 
Join Date: 11-28-2006
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
 
Re: 929 problem starting

Quote:
Originally Posted by JustinkF View Post
You mean you rode it after you put the tank back on now two weeks later it will not start?
yes.. that right i took the fuel pump out to see if it was working or to see if it was pluged but that flows pretty good with pressure.
do those skinny hoses hook to anything or do they vent the tank
cedric1050 is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Honda Motorcycles - FireBlades.org > General Motorcycling > General Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Motorcycles - FireBlades.org forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
A valid e-mail address is REQUIRED. You will not have access to any site features until you activate your account using the activation e-mail that is sent to this address.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CBR900 Starting problem (PLEASE HELP) :( BladeboyCBR900 Honda FireBlade 19 05-09-2007 9:21 PM
Starting Problem (sometimes) JV929 Honda FireBlade 1 03-31-2006 9:20 PM
'01 929: problem starting, noise at idle replica Honda FireBlade 11 02-05-2006 2:16 AM
929 Electrical Problem, Not always starting. Ivo Honda FireBlade 1 10-28-2005 8:28 PM
929 Starting Ivo Honda FireBlade 1 10-04-2004 9:57 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome