need help - 954 running rough - Honda Motorcycles - FireBlades.org
General Discussion General Motorcycle Discussion. If it's related to motorcycles in any way, and doesn't fit into a more specific forum, it goes here.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 12-15-2006, 10:25 PM Thread Starter
 
Join Date: 12-15-2006
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
 
need help - 954 running rough

went to start the 02 954 this morning and it cranked normally for split second, backfired, and the turned over and ran. Idle is rough as hell, sounds like a lawnmower. I assume I lost a cylinder but not sure the reason. Anyone else had problems like this? Bike ran fine yesterday to and from work. Thanks.
wayfastwhitey is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 12-16-2006, 10:15 AM
 
Join Date: 05-04-2006
Posts: 312
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
   
Re: need help

Welcome to the org!!!!

Did you fill up with gas yesterday?
mathyoomay is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Honda Motorcycles - FireBlades.org > General Motorcycling > General Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Motorcycles - FireBlades.org forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
A valid e-mail address is REQUIRED. You will not have access to any site features until you activate your account using the activation e-mail that is sent to this address.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
954 stalls, idles rough, poor MPG Colin Honda FireBlade 3 10-01-2006 6:07 PM
Bike started running rough, guages flicker on/off, almost stalls thelemur Honda FireBlade 11 09-11-2005 1:51 AM
Need help with Sato exhaust (954) ozthis Honda FireBlade 1 08-31-2005 11:53 PM
Signals LEDS : running/turn ..electrical problem! need help please!! JinMTVT Honda FireBlade 6 05-06-2005 9:12 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome