No fuel pump priming - Honda Motorcycles - FireBlades.org
Honda FireBlade Discussion of the Honda CBR 900RR, Honda CBR 929RR, Honda CBR 954RR, and Honda CBR 1000RR Motorcycles.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 09-08-2012, 4:10 PM Thread Starter
 
Join Date: 09-08-2012
Location: lexington sc
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
 
No fuel pump priming

i laid the bike down and now im trying to drive it again
I have a new front sub harness
the bank sensor is bypassed
still no fuel
i hear a relay click next to the battery( i think its the fuel shut off?)
The starter turns over the motor , but no fuel.
I dont have the fi light on the gauge either.
the bike was running just fine before laid down, Im lost.... any help would be great

its a 2002 954 wit 20k miles
kleenf4i is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 09-09-2012, 10:53 AM
Global Moderator
 
bladeracer's Avatar
 
Join Date: 11-14-2003
Location: Perth, WestOz
Age: 53
Posts: 32,034
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Reputation Power: 230
                     
Re: No fuel pump priming

Quote:
Originally Posted by kleenf4i View Post
i laid the bike down and now im trying to drive it again
I have a new front sub harness
the bank sensor is bypassed
still no fuel
i hear a relay click next to the battery( i think its the fuel shut off?)
The starter turns over the motor , but no fuel.
I dont have the fi light on the gauge either.
the bike was running just fine before laid down, Im lost.... any help would be great

its a 2002 954 wit 20k miles

Does the pump run when you connect power directly to it?

"I won't forget that ride for a while. Maybe you're right. Living fast might be worth the final crash. Maybe that's the secret you fliers know." - Flight of the Intruder
bladeracer is offline  
post #3 of 3 Old 09-09-2012, 11:22 AM Thread Starter
 
Join Date: 09-08-2012
Location: lexington sc
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
 
Re: No fuel pump priming

Quote:
Originally Posted by bladeracer View Post
Does the pump run when you connect power directly to it?
hi, i accidently started two of the same thread. but no i never got it figured out, my friend traded me bikes. So now i have a running bike. I wish i would have figured it out though. in a couple days hes probably going to tell me it was something really stupid.
One question i have out of curiosity is: when i laid it down, it cracked the stator cover, thus leaked all the oil out. Would the fuel pump not prime if there no oil in it...as a safety precaution?
kleenf4i is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Honda Motorcycles - FireBlades.org > Honda Motorcycle Models > Honda FireBlade

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Motorcycles - FireBlades.org forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
A valid e-mail address is REQUIRED. You will not have access to any site features until you activate your account using the activation e-mail that is sent to this address.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
f4i fuel pump not priming sportmotob Honda CBR 600 11 05-12-2015 3:53 AM
Fuel pump not priming Kvidalin Honda RC51 10 05-20-2010 12:47 PM
1000rr fuel pump not priming???? pwozzy Honda FireBlade 4 04-12-2010 7:37 PM
Fuel pump not priming ozerionblade Honda FireBlade 8 03-20-2008 9:22 PM
Fuel pump not priming - cause? cbr_df Honda FireBlade 60 01-10-2007 3:43 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome