Need Help! Bike wont start. - Honda Motorcycles - FireBlades.org
Honda FireBlade Discussion of the Honda CBR 900RR, Honda CBR 929RR, Honda CBR 954RR, and Honda CBR 1000RR Motorcycles.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 10-18-2013, 11:39 PM Thread Starter
 
Join Date: 10-06-2013
Location: Oceanside, CA
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
 
Need Help! Bike wont start.

Bought a new tail light for my 01 929 and made the noob mistake of cutting the entire wire loom at the same time instead of each individual wire. Well ever since then the bike wont start. Fuel pump wont prime. No ignition. Only the headlight turns on.
Any ideas on what it could be? All the fuses are good from the ones I checked. Im hoping I didn't fry the computer or anything major.

Any help would be great.
Thanks
AUS10 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 10-19-2013, 1:56 AM
Global Moderator
 
bladeracer's Avatar
 
Join Date: 11-14-2003
Location: Perth, WestOz
Age: 53
Posts: 32,034
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Reputation Power: 230
                     
Re: Need Help! Bike wont start.

Quote:
Originally Posted by AUS10 View Post
Bought a new tail light for my 01 929 and made the noob mistake of cutting the entire wire loom at the same time instead of each individual wire. Well ever since then the bike wont start. Fuel pump wont prime. No ignition. Only the headlight turns on.
Any ideas on what it could be? All the fuses are good from the ones I checked. Im hoping I didn't fry the computer or anything major.

Any help would be great.
Thanks

Maybe if you tell us exactly which wires you've cut, and where...
Pics might help.

"I won't forget that ride for a while. Maybe you're right. Living fast might be worth the final crash. Maybe that's the secret you fliers know." - Flight of the Intruder
bladeracer is offline  
post #3 of 3 Old 10-19-2013, 1:32 PM Thread Starter
 
Join Date: 10-06-2013
Location: Oceanside, CA
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
 
Re: Need Help! Bike wont start.

All the grounds (green) and the W/BL wire just needed to be tied together behind the subframe.
Didn't realize they integrated into one just before the tail light.

Last edited by AUS10; 10-19-2013 at 10:49 PM.
AUS10 is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Honda Motorcycles - FireBlades.org > Honda Motorcycle Models > Honda FireBlade

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Motorcycles - FireBlades.org forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
A valid e-mail address is REQUIRED. You will not have access to any site features until you activate your account using the activation e-mail that is sent to this address.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bike Wont start xtreme General Discussion 10 02-13-2012 2:37 PM
Why wont my bike start? Donovan Henry General Discussion 9 06-26-2010 8:10 PM
need help bike wont start scott23 Honda CBR 600 4 05-18-2007 2:53 PM
Bike wont start that929 Honda FireBlade 14 04-07-2007 7:16 PM
i know i know my bike wont start greyhound_dude7 Honda CBR 600 8 04-03-2007 1:44 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome