cbr 954 ` - Honda Motorcycles - FireBlades.org
Honda FireBlade Discussion of the Honda CBR 900RR, Honda CBR 929RR, Honda CBR 954RR, and Honda CBR 1000RR Motorcycles.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 01-16-2011, 9:48 PM Thread Starter
 
Join Date: 08-13-2010
Location: ga
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
 
cbr 954 `

i recently bought a 2003 954 it does not have the guages my question is, is there anyway to crank the bike without it? just wondering if there was some trick i could do to get the fuel pump to prime any help would be great.
ianstrickland is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 01-17-2011, 1:28 AM
Global Moderator
 
bladeracer's Avatar
 
Join Date: 11-14-2003
Location: Perth, WestOz
Age: 53
Posts: 32,034
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Reputation Power: 230
                     
Re: cbr 954 `

Quote:
Originally Posted by ianstrickland View Post
i recently bought a 2003 954 it does not have the guages my question is, is there anyway to crank the bike without it? just wondering if there was some trick i could do to get the fuel pump to prime any help would be great.
Shouldn't need the instrument cluster.
I run my 929 without the instruments with no problems.

"I won't forget that ride for a while. Maybe you're right. Living fast might be worth the final crash. Maybe that's the secret you fliers know." - Flight of the Intruder
bladeracer is offline  
post #3 of 3 Old 01-17-2011, 8:03 PM
 
Join Date: 03-16-2007
Location: Missoula MT
Posts: 1,816
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 87
                     
Re: cbr 954 `

You might have to by pass the bank angle sensor if it is not there but still a harness for it.

Feel free to chime back in BR, yesterday I had the nose and gages off of my 08 and tried briefly to start it but the fuel pump wasn't priming. I made the quick conclusion that it must be because the bank angle sensor was also un plugged. I didn't try it with the sensor plugged in so I am not positive.

Last edited by NWBackwoods; 01-17-2011 at 8:16 PM. Reason: Not positive
NWBackwoods is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Honda Motorcycles - FireBlades.org > Honda Motorcycle Models > Honda FireBlade

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Motorcycles - FireBlades.org forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
A valid e-mail address is REQUIRED. You will not have access to any site features until you activate your account using the activation e-mail that is sent to this address.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome