Honda Motorcycles - FireBlades.org - Reply to Topic
Honda FireBlade Discussion of the Honda CBR 900RR, Honda CBR 929RR, Honda CBR 954RR, and Honda CBR 1000RR Motorcycles.

Thread: Quick Wiring question... Do I have it right? Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Motorcycles - FireBlades.org forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
A valid e-mail address is REQUIRED. You will not have access to any site features until you activate your account using the activation e-mail that is sent to this address.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
02-02-2014 5:58 PM
fdn2blk
Re: Quick Wiring question... Do I have it right?

Thanks Choppsie, that helps a lot! I'm sure Honda didn't switch it up
02-02-2014 5:07 PM
choppsie
Re: Quick Wiring question... Do I have it right?

Hi,

I checked the diagrams I have in a PDF 2004 CBr1000RR and a 1999 CBRT900R and black is defo ground/earth, and solids are your signals and guess what striped are running lights so it might be safe to assume Honda stuck with that for the 954?
01-28-2014 3:46 PM
fdn2blk
Re: Quick Wiring question... Do I have it right?

I hear ya! It's snowing here in Virginia... and I'm like an hour and 20 minutes from the beach and they are getting hammered with snow right now and supposed to get like 1 foot, they don't even own shovels (unless you count little sand shovels)
01-28-2014 2:53 PM
RRDemon
Re: Quick Wiring question... Do I have it right?

Normally I'd run outside and take a peek for you real fast like, but my bike is under its cover, and the cover is covered in ice right now.... First time I've seen ice and icicles on my bike.... scary stuff =)
01-28-2014 2:28 PM
fdn2blk
Quick Wiring question... Do I have it right?

Just a quick question for ya'll. I'm going to be installing some flushmounts on my 954 and just looking for some validation that I have the wires correct from looking at the diagram. Don't want to start blowing fuses or worst when I can just ask a question...

Striped - running lights
Solid - signals
Black - ground

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome