Honda Motorcycles - FireBlades.org - Reply to Topic
Honda FireBlade Discussion of the Honda CBR 900RR, Honda CBR 929RR, Honda CBR 954RR, and Honda CBR 1000RR Motorcycles.

Thread: 929 Needs some help Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Motorcycles - FireBlades.org forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
A valid e-mail address is REQUIRED. You will not have access to any site features until you activate your account using the activation e-mail that is sent to this address.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
05-12-2006 1:06 PM
smigg duece
Re: 929 Needs some help

How do you find out if it's a bad ignition? And how do you go about replacing it? Where can I get the ignition? (only Honda?) Need help too!!!!!
05-03-2006 3:38 PM
BUCKAS
Re: 929 Needs some help

I had the same problem with my 929 and it was because of a bad ignition.
05-02-2006 11:04 AM
schnogg
Re: 929 Needs some help

It's most likely completely dead and you should get a new bike. I'll buy yours for 50 bux





J/K - I think 9uno9 from the neverland ranch has a good guess.
05-02-2006 10:16 AM
9uno9
Re: 929 Needs some help

maybe you blew the diode in the bottom of the ignition?
05-02-2006 2:59 AM
tanner2
929 Needs some help

This spring I tried starting my 929 and had a dead battery. I put the charger on and waited till I couldnt no more and tried starting it. It turned over fine, then smoke came out from up front and my dash didnt work anymore. I got another dash, but still nothing. Honda told me I probaly fried my ecm or brain box so I got one of them also still nothing. I pulled all the plastic and have gone through almost the entire harness looking for burned wires. No fuses are blown, the fuel pump works when I put 12v to it, but doesnt turn on with the key. I dont have spark either. I have checked all the 12v relays, tip sensor, kickstand sensor, and on and on with nothing. The bike turns over fine, but that is about it. Anyone know anything about these things?

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome