Honda Motorcycles - FireBlades.org - Reply to Topic
Honda FireBlade Discussion of the Honda CBR 900RR, Honda CBR 929RR, Honda CBR 954RR, and Honda CBR 1000RR Motorcycles.

Thread: Need some help on basic PCIII Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Motorcycles - FireBlades.org forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
A valid e-mail address is REQUIRED. You will not have access to any site features until you activate your account using the activation e-mail that is sent to this address.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
08-24-2003 5:16 PM
Holeshot
Re: Need some help on basic PCIII

Don't sweat it. Just save it again to be sure. I use to get that error a lot but it was working fine.

The Power Center software is CRAP! Also, make sure you get the LATEST version from thier website, that fixed some of the problems I was having with saving/editiing maps on my PowerCommander.

Play around with it some and you'll figure out how to make it work for you.
08-23-2003 7:49 PM
SuperDave
Re: Need some help on basic PCIII

Well forget about the 104-110 sticker on the PCIII, looking on the web that looks like the model # for the 929 PCIII.

Rats, I'm in a hurry, Brown's game starts in 1/2 hour.

Thanks anyways, I going to load the 104-023 map and see what happens.
08-23-2003 7:44 PM
SuperDave
Re: Need some help on basic PCIII

Hope someone can help, I wanted to save my map to my laptop but when I try to 'get all' it says - incorrect file or power commander version. I had Dan Kyle's shop preload mori's 1/2 system but when I went to Dynojet's site it says a mori 1/2 system for 00/01 929 is 104-023. The sticker on my PCIII is 104-110.

How do I tell if my PCIII is back to zero map or was possibly never loaded with the mori 1/2 system?

I have the correct com port (I see RPM indication), but all the cells are -- ?.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome