Help with my Indicators/signals - Honda Motorcycles - FireBlades.org
Tools / Garage / Paddock Discussion of Motorcycle Related Tools, Stands, Lifts, etc.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 Old 05-15-2008, 2:03 PM Thread Starter
 
Join Date: 05-10-2008
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
 
Help with my Indicators/signals

I have a 03 954 and it didn't have side lights the little lights you plunge into the top of the headlight, so i removed the stock indicators and fitted the into the headlights inplace of these sidelights, They worked fine/ steady rate of flas, Today I removed the rear fender and Indicators I then fitted smaller indicators and tested them, now both front and back flash at a much faster speed, I would have expected this if i fiited LED's but their not the bulbs are the same VOLTAGE & WATTS as the front, I then took of one of the rear indicators and put back the stock one's and the flash rate returned to mormal,but their all the same bulbs, MY HEAD IS MELTED,
Is their some difference other than whats stamped on the bulb because I can't understand why I'm getting two different flash speeds,
Any help welcome Thanks
jimifireblade is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 05-15-2008, 2:39 PM
 
Join Date: 05-08-2008
Posts: 65
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
 
Re: Help with my Indicators/signals

Maybe one of the elements is out in one of the bulbs
JSquier is offline  
post #3 of 5 Old 05-15-2008, 4:26 PM Thread Starter
 
Join Date: 05-10-2008
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
 
Re: Help with my Indicators/signals

Quote:
Originally Posted by JSquier View Post
Maybe one of the elements is out in one of the bulbs
Nah i tried 4 different bulbs and still the same
jimifireblade is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 Old 05-15-2008, 11:56 PM
 
Join Date: 10-01-2007
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
 
Re: Help with my Indicators/signals

have you tried using a ballast resistor? I know that 2 came with my aftermarket rear lights.
tiny is offline  
post #5 of 5 Old 05-16-2008, 5:53 AM Thread Starter
 
Join Date: 05-10-2008
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reputation Power: 0
 
Re: Help with my Indicators/signals

Quote:
Originally Posted by tiny View Post
have you tried using a ballast resistor? I know that 2 came with my aftermarket rear lights.
I tried two different types but then again i could be setting them up wrong, I'm getting a new relay for it today so hopefully that works, just need to find the bloody thing
jimifireblade is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Honda Motorcycles - FireBlades.org > General Motorcycling > Tools / Garage / Paddock

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Motorcycles - FireBlades.org forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
A valid e-mail address is REQUIRED. You will not have access to any site features until you activate your account using the activation e-mail that is sent to this address.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB 06 CBR1000RR Exhuast, Rear Fender With Turn Signals,Front Turn Signals thaiwebb Wanted 5 04-04-2008 2:37 AM
help with my sabre wlawrence11 Honda Cruisers 0 03-26-2008 5:43 AM
turn signals/indicators jrocket Honda FireBlade 8 07-26-2007 3:04 PM
Help with my new 900RR Mark 900RR Honda FireBlade 8 08-26-2005 10:59 AM
Need help with my Bacchus Riding Gear / Luggage 9 10-03-2003 9:55 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome