Honda Motorcycles - FireBlades.org banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
My 919 isn't getting any juice. I changed the battery and am getting the same problem. I was told that it is probably something called a fusible link. I would like to save the towing and repair fees by fixing it myself. Does anyone now how to do this?

Thanks,

Dwayne
 

·
Premium Member
Joined
·
32,034 Posts
My 919 isn't getting any juice. I changed the battery and am getting the same problem. I was told that it is probably something called a fusible link. I would like to save the towing and repair fees by fixing it myself. Does anyone now how to do this?

Thanks,

Dwayne

I wasn't aware that it had a fusible link.
You have no power at all?
Check the ignition switch, battery terminals and the earths.
Was anything done to the bike immediately before it lost all power?
 

·
Premium Member
Joined
·
32,034 Posts
And the main fuse between the battery and the starter solenoid.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #4
Thanks for the tips, but discovered that the problem was the new battery the dealer sold me. It was bad. I exchanged it for another and my bike is running fine now.
 

·
Premium Member
Joined
·
32,034 Posts
Thanks for the tips, but discovered that the problem was the new battery the dealer sold me. It was bad. I exchanged it for another and my bike is running fine now.

That seems odd.
Have you checked your voltage at the battery to confirm it's good?
 
1 - 5 of 5 Posts
Top