Honda Motorcycles - FireBlades.org banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
43 Posts
Discussion Starter #1
I have a 2010 cbr 1000 with 2 bros slip on and z bomb. I am running a stock air filter.
I have the juice box pro so I can use 2 bros format or pcv maps.
I was looking to see if anyone had a map with my mods.
Maps on 2 bros site and dyno jet have the 2 bros slip on but obviously nothing for the zbomb mod.
Maybe some dyno run maps? To share
Thanks and if it's possible they can be emailed to [email protected]
 

·
Registered
Joined
·
43 Posts
Discussion Starter #2
I see that irc and zbomb recommend adding 10% to 100% throttle values from 9500 to 13500 rpm. Or a value of 9 added to current map value.

Here is something that concerns me.
Adding a irc or zbomb tricks the bike into thinking that at wot is actually 80% instead of 100. So timing never adjusts and never robs the few extra ponies.

So that leads me to the question. Why do they tell you to edit 100% throttle then.? When I plug my bike in and look at auto tune which is the two bros software you can clearly see that at wot it reads throttle at 80. So to me it makes no sense since to me.
Other issue is maybe I have to re teach my throttle position to think that it's at 100 with z bomb installed.
 

·
Registered
Joined
·
43 Posts
Discussion Starter #3
Get the throttle calibrated and now it does read 0 to 100. So now I will add value of 9 to 100 throttle.
I still need maps if available
 

·
Registered
Joined
·
43 Posts
Discussion Starter #4
So today in mi was like negative 10 and it probably a bad idea to run the bike with a tuner lol.
So I figured out that I needed my throttle position calibrated and it will have to be redone when it's warmer and bike is at full temp.
So now it does read o to 100. I think either old setting was set at 80 from previous user since i purchased it used or because of the zomb tricking to read 82% at first.
I went thru and added +9 to all valued at 100% throttle. From 9500 to 13500
Then I started the bike and it ran fine. I shut the bike off and it wouldn't restart. I realized that it was flooded. I believe it was from cold temp and running a map in cold conditions like that.
I would still like to know if there is a blade out there with same parts that had a map done.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top