Honda Motorcycles - FireBlades.org banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
59 Posts
Discussion Starter #1
hello all, I have a 2001 cbr 929. anyway I put a new clutch basket on and new fairings and got tank painted, I put it together it started and ran for a min but ran rough I tried to start it the next day and nothing! I can hear gas pump prime, smell gas at exhaust but not wanting to fire! could the pulse generator (also may have gotten some gasket maker on the front of it when I was putting cover on)be bad from when I took it off or put on wrong? I also took the two small vent hoses on tank and swapped them and no fire still?? Is there any way to check to see if its working correctly w just a volt meter?
 

·
Super Moderator
Joined
·
32,034 Posts
hello all, I have a 2001 cbr 929. anyway I put a new clutch basket on and new fairings and got tank painted, I put it together it started and ran for a min but ran rough I tried to start it the next day and nothing! I can hear gas pump prime, smell gas at exhaust but not wanting to fire! could the pulse generator (also may have gotten some gasket maker on the front of it when I was putting cover on)be bad from when I took it off or put on wrong? I also took the two small vent hoses on tank and swapped them and no fire still?? Is there any way to check to see if its working correctly w just a volt meter?

If it were the pulse generator you'd expect a MIL. The manual should detail what tests you can run on it.
Is the bank angle sensor properly connected?
Have you checked the fuel pressure regulator already?
The vents are vents, they do nothing.
 
1 - 2 of 2 Posts
Top